PARATRASNET SI PRIZE DE PAMANT

S.C. ELECTRIC INSTAL S.R.L. proiectaza si executa instalatii de protectie impotriva trasnetului şi supratensiunilor atmosferice de tip clasic sau PDA si instalatii de legare la pamant pentru:
• cladiri rezidentiale;
• blocuri de locuinte;
• constructii industriale, hale de productie si depozitare;

Lucrari reprezentative:

1. Instalatie de protectie impotriva trasnetului şi supratensiunilor atmosferice tip PDA spital amplasat in str. Cicoarei, mun. Iasi, jud. Iasi Caracteristici lucrare:
- Instalatie de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare
- Conductoare de coborare

2. Instalatie de protectie impotriva trasnetului şi supratensiunilor atmosferice tip PDA Centru rezidential pentru mame si copii aflati in dificultate, amplasat in str. Sarariei, mun. Iasi, jud. Iasi Caracteristici lucrare:
- Instalatie de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare
- Conductoare de coborare
- Priza de pamant

GENERALITATI:

http://www.hobbit-integral.ro/sisteme-pentru-degivrare/protectia-la-inghet-a-conductelor/
Sistemele DEVI pentru topirea ghetii si a zapezii au fost proiectate si concepute pentru siguranta oamenilor si a vehiculelor, siguranta mersului pe jos si a condusului pe timp de iarna.
Sistemele de degivrare pe care vi le propunem previn formarea ghetii si evita depunerea zapezii pe zonele de trafic: rampe de garaj, trepte, alei, terase, parcari si poduri.
Sistemul de degivrare DEVI consta din cabluri electrice incalzitoare care se dispun pe suprafetele care se doresc a fi incalzite, cuplate la un termostat care va controla functionarea automata a sistemului in functie de conditiile climatice: temperatura si umezeala.

Lucrari reprezentative ale sistemului de degivrare:
– Asigura zone sigure de acces pietonal si trafic auto;
– Functioneaza complet automat: sistemul porneste doar cand incepe sa ninga si se opreste automat atunci cand zapada a fost topita;
– Protejeaza mediul si suprafetele de acoperire;
– Economiseste timp si energie alocate pentru curatarea zapezii;
– Are durata de viata foarte mare: 80-100 ani